L'Hotel President ***

És un establiment turístic d'ambient internacional
i tracte familiar amb categoria 3 estrelles.
disposa de 315 habitacions amb bany complet, terrassa, caixa de seguretat, TV via satèl·lit i telèfon. Totes les habitacions i les zones nobles de l'Hotel President Calella estan equipades amb calefacció i aire condicionat. A l'interior de les habitacions no és permès fumar.

Posem al seu abast un bar interior, bar exterior a la piscina i sala de TV amb pantalla gegant. A més, compta amb més de 2.000 m2 de jardí amb dues piscines per a adults i una per a nens, snack bar exterior, ping-pong, zona de jocs infantils a l'aire lliure, servei d'internet i zona WIFI gratuïta a tot l'Hotel.

A l'Hotel President podrà gaudir, del nostre programa d'animació nocturna amb espectables i balls amb orquestra. En temporada alta ampliem la nostra oferta amb animcació per a nens i activitats diürnes per a adults.

A més, el nostre establiment, és ideal per a unes vacances a la platja i amb fàcil accés als principals centres d'interès turístic de Catalunya: Barcelona, Montserrat, Girona, el Museu Dalí a Figueres, la Costa Brava, etc.
Reserves 

info@hotelpresident.cat info@hotelpresident.cat

93.769.19.91 93.769.19.91
VacancesHOTEL PRESIDENT C/ Valldebanador, 31-37 - 08370 Calella (Barcelona) - Tel. 93 769 19 91 - Fax: 93 766 13 16 - info@hotelpresident.cat